Aurinkosähkö

Ota yhteyttä
aurinkosähkösuunnittelu

Aurinkosähköjärjestelmien myynti ja asennus

Alvon Valo- ja sähköasennus toimittaa ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä. Aurinkosähköjärjestelmä valitaan yleensä kohteen mukaan, jolloin asiakas saa tarpeisiin soveltuvimman ja toimivimman ratkaisun.

Tavanomaisimpia asennuskohteita ovat omakotitalot, mökit ja erilaiset loma-asunnot, mutta nykyisin aurinkosähköjärjestelmiä asennetaan myös esimerkiksi maatiloille ja yrityskiinteistöihin.

Aurinkosähköjärjestelmien selkeisiin etuihin kuuluu ympäristöystävällisyys ja taloudellisuus. Tutkimusten mukaan aurinkovoimalla tuotettu sähkö, on tulevaisuudessa edullisimpia energianlähteitä, kun ennusteiden mukaan sähkösiirtokulujen kustannusten odotetaan nousevan nykytasostaan.

Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on tulevaisuuden energiakustannusten hallinnan kannalta järkevä vaihtoehto. Aurinkovoimalla tuotettu sähkö on myös vähäpäästöistä.

Alvon Valo- ja sähköasennuksen aurinkosähköjärjestelmät ovat käyttövarmoja, kestäviä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja. Aurinkosähköjärjestelmällä pienennät energiankulutuksesi ympäristövaikutuksia ja hiilijalanjälkeä.

Aurinkopaneeli

Aurinkosähköjärjestelmät maatiloille ja yrityksille

 

Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti maatilojen ja yritysten sähkön tuotantoon. Se on ekologinen ja energiakustannuksia pienentävä sähkön tuotantotapa. Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti varavoiman lähteeksi ja nostaa näin maatilan tai yrityksen energiatuotannon omavaraisuutta.

Yrityksillä, kuten maatiloillakin, on yleensä siihen kuuluvien kiinteistöjen käyttämätöntä kattotilaa. Lisäksi maatiloilta saattaa löytyä pinta-alaa, joka ei ole tuotantokäytössä. Tällaiset ns. tuottamattomat pinta-alat on järkevää ottaa aktiivikäyttöön aurinkosähkön tuotantoa varten. Aurinkovoimainvestoinnille on mahdollista saada myös tukea.

Alvon Valo- ja sähköasennus Oy toimittaa energiatehokkaita ja toimivia aurinkosähköjärjestelmiä.  Sertifioitu aurinkosähköjärjestelmien asentaja hoitaa asennustyöt luotettavasti ja ammattitaitoisesti maatiloille ja yrityskäyttöön.