Ilmalämpöpumput

Ota yhteyttä
ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujärjestelmien myynti, asennus ja huolto

Alvon Valo- ja sähköasennus myy, asentaa ja huoltaa tehokkaita sekä kestäviä ilmalämpöpumppuja kilpailukykyiseen hintaan.

Tuotevalikoimistamme löytyy tunnettujen valmistajien laatumerkkejä, kuten Panasonicin ja Mitsubishin ilmalämpöpumppuja.

Olemme Tukesin hyväksymä ja sertifioitu ilmalämpöpumppujen asentaja. Meillä on pätevyydet tehdä asennus- ja huoltotöitä 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin.

Asennamme ilmalämpöpumppuja pääsääntöisesti yksityistalouksille kerrostalo-, rivitalo- ja omakotitalokohteisiin sekä mökeille ja vapaa-ajan asuntoihin.  Toimimme asiakaskeskeisesti ja tulemme paikan päälle tarkastamaan asennuskohteen. Käynnin perusteella teemme suunnitelman ja tarjoamme sopivan ratkaisun, asennuksen sekä huoltotyöt. Perheyrityksenä pystymme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua asiakkaillemme.

Palvelemme Hämeenlinnan ja Lahden alueilla.

ilmalämpöpumppu

Energiaystävälliset ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput ovat monipuolisia ja tehokkaita asuntojen lämpötilaa sääteleviä järjestelmiä. Ilmalämpöpumpuilla on mahdollista sekä lämmittää että viilentää tiloja. Ilmalämpöpumppua hyödynnetään myös ilmastointilaitteena ja kosteudenpoistajana.

Ilmalämpöpumppu hyödyntää ulkoilman lämpöenergiaa ja muuttaa sen lämmöksi ja viileydeksi. Ilmalämpöpumppu on varsin tehokas ja kustannusystävällinen lämpöenergian tuottaja riippumatta lämmitysjärjestelmästä. Ilmalämpöpumppu soveltuu yhtä hyvin uudiskohteisiin kuin jo olemassa oleviin asuntoihin. Kustannustehokas ilmalämpöpumppu alentaa kiinteistöjen lämmityskuluja ja investointikustannuksena se saadaan yleensä jo muutamassa vuodessa takaisin.

Alvon Valo- ja sähköasennus toimii asiakaskeskeisesti ja lämpöpumppujen asiantuntijana autamme asiakkaitamme valitsemaan parhaiten asiakkaan kohteeseen soveltuvan, energiataloudellisen ja kustannustehokkaan lämpöpumppuratkaisun.